Когато ви се счупи колата, не викате на помощ ветеринар, нали? (Част 2)

След двуминутно пръскане, все пак решавате, че вече можете да отворите очи.

О, чудо. Хлебарките ходят странно, като някои от тях направо изглеждат мъртви. Малко по малко и останалите умират. Чувствате такова задоволство, все едно сте нокаутирали Кубрат Пулев с един удар без боксови ръкавици. Спокойни сте, вече всичко е наред. Геноцидът над хлебарките е осъществен.

Фактология – Спреят е средство за убиване на хлебарки. Лошата новина е, че те обиват тези, които е засегнал. Останалите, които са скрити на невероятни места у вас са си живи и здрави и изобщо нямат намерение да мрат лесно. Изводът – Сперят убива хлебарки, но не предотвратява тяхната поява отново.

Следващият ви работен ден е натоварен, но все пак ще намерите малко време да отидете до магазин за хранителни стоки, където наред с лютеницата?!? можете да намерите всякакви препарати против хлебарки, молци, мишки, плъхове, кърлежи, змии, гущери и още дузина пълзяща твар.

Съвет: изпробвайте всичко, купете всякакви кубчета, лентички, спрей, каквото там намерите. Сега си направете сметка – колко пари изхарчихте за всичко – 30 лева? 50 лева? О, не, май са 100, защото гледахте онази реклама за едни супер яко изглеждащи уреди, които се включват в контакта и решихте да инвестирате и в тази ценна машинка.

Дали установихте, че всъщност единствената полза от нея е да прави контакта ви вкъщи да изглежда като от бъдещето. Само толкова.

Отчаяни сте. Изпробвахте всичко. А те са си там, нагли, гладни и жадни. Като казах “жадни”. Знаете ли, че хлебарките обичат влагата? Ако не сте се сетили – можете да ги уморите от жажда. Изнесете се от апартамента, спрете всички кранове, запечатайте мивки, канали, всяка дупчица. Звучи смешно, но недейте губи по този начин битката. Жилището си е ваше и не би трябвало никакви хлебарки или там други твари да диктуват живота ви.

Съвет: Обадете ни се, ние от това разбираме – как да накараме, професионално, всякаква пълзяща твар да изчезне от дома ви, за да водите един здрав и пълноценен живот. Изучили сме техните навици, знаем къде се крият, къде снасят яйцата си. Затова и ние от Гарант Пест Контрол сме професионалисти. Защото не спираме да се интересуваме от всяка новост в бранша, всеки нов метод за борба с гризачи, пълзящи и всякакви домашни вредители.

Професионализмът е процес, а ние го следваме отговорно.

Доверете ни се.

Знаем какво правим и шеговито ви заявяваме, че нашите “нинджи – професионалсти” ще се справят с вашите домашни вредители. Доказано е във времето.

Когато ви се счупи колата не викате на помощ ветеринар, нали?

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg