Унищожаване на вредителите в дома и офиса

Специалисти от фирмата извършват еднократни обработки по домовете и офисите срещу срещу хлебарки, бълхи, дървеници, мухи и гризачи. Ниската токсичност на препаратите, които използваме прави обработката безопасна за Вас, Вашите деца и домашни любимци.

Времетраене: 30 минути
Безопастност: веднага след приключване
Цени: 20-40 лв.- според големината на обекта


Заведения за обществено хранене

Фирмата сключва договори за абонаментно третиране срещу всички пълзящи, летящи насекоми и гризачи на кухненски блокове в ресторанти, заведения за бързо хранене, пицарии и др.


Контрол на складови неприятели в зърнобази, складове, мелници и др.

Извършваме влажна дезинсекция и фумигация с дълго остатъчно действие на силози, складове за зърно и фураж, мелници и хлебозаводи срещу складови неприятели.


Контрол на вредителите в предприятия в хранително-вкусовата промишленост, болници, обществени сгради

На базата на предлаганата обширна гама препарати и висок професионализъм нашата фирма се явява една от водещите в областта на борбата срещу вредните насекоми и гризачи максимално придържаща се към принципите на HACCP ( Hazard Analysis Critical Control Point) и интегрирания пест контрол съобразен с европейските изисквания за добра производствена практика (GMP). Извършваме и консултанска дейност в различни производства за предприемане на корективни мерки, с цел недопускани навлизането и развитието на вредители.


Мащабни обработки в населени места срещу кърлежи, комари, мухи и др.

Фирмата разполага с техника и подходящи препарати, одобрени от Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация, за мащабни третирания в населени места срещу кърлежи, комари и обработки на сметища срещу мухи и други вредители.