Фендона Про – 1 л.

fendona-garantpestПродуктът Фендона е предназначен за контрол на широка гама вредни инсекти – хлебарки, мравки, бълхи, мухи, дървеници и др.

Описание:
ФЕНДОНА е бързодействащ пиретроид, който осигурява ефикасен контрол на широка гама вредни инсекти върху всички видове повърхности. Предназначен е за борба с хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари, както на открито, така и на закрито.

ФЕНДОНА се различава от останалите спрейове, тъй като съдържа микроскопични частици, които полепват по всички видове повърхности от дърво и стъкло до най-порьозните, като тухла, бетон и зидария.

Тези специално разработени частици прилепват плътно към повърхностите и остават активни дълго време. Не оставя петна и няма мирис.

ФЕНДОНА действа по стомашен и контактен път, като частиците полепват по членчетата на крачетата и антените на насекомите, когато те се движат по обичайните си пътища към храната.

Активното вещество на ФЕНДОНА е толкова ефикасно, че предизвиква излизането на насекомите от скривалищата им за 5 мин., парализира ги до 30 мин. и причинява смърт до 24 часа.

Дозиране:
– за хлебарки – 9 мл в 1 литър вода, покриват 20 кв.м. обработвана площ;
– за комари,мухи и бълхи – 5 мл. в 1 литър вода, покриват 20 кв.м. обработвана площ;
– за кърлежи и мравки – 1 мл. в 1 л вода, покриват 20 кв. м. обработвана площ.

ФЕНДОНА е регистрирана в 75 страни в света и е класифицирана от СЗО като препарат с най-слаба токсичност.

Производител: BASF – Германия

» Информационен лист за безопасност (.pdf)
» Разрешително (.pdf)

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg