Хуманен капан за диви котки, лисици, белки, порове и др.

Живоуловен механичен капан за улавяне на различни видове едри и дребни хищници. Капана е снабден с един вход за навлизане на целевите животни като улавя животното живо и не го наранява. Капана има изключително чувствителен стъпков механизъм разположен в задния край на капана за затваряне на вратите, механизмът на капана е от най-голямо значение за ефективността на залавяне на целевото животно.

Технически характеристики:

  • дебелина на мрежата 2 мм
  • безотказен механизъм обработен срещу ръжда
  • устойчив на атмосферни влияния
  • Размери: 20 cm × 75 cm × 25 cm
  • Тегло: 2 кг.

Как да заредя капана за диви котки, лисици, белки и порове:

1.Повдигнете страничният лост в най-горна позиция, за да освободите хода на вратите на капана, след което повдигнете вратичката на капана застопорете ги с лоста на пусковия механизъм.
2.На предната страна на капана има горен и долен лост. Поставете долният лост върху горния, така че да се закрепят стабилно.
3.Сега вече капана Ви е зареден. Може да го изпробвате, като с тънък предмет (химикалка или молив) през мрежата натиснете леко вътрешната степенка. Вратите трябва да се затворят.
4.При поставяне на примамки за белки и невестулки използвайте ръкавици тези животни са много чувствителни от гледна точка на миризма.
5.Поставяне на примамка за улавяне на диви котки използвайте суха котешка храна работи безотказно (в комплекта има такава, както и демонстрационно CD).

Къде да разположа капана:

Разположете капана на места на които сте забелязали присъствие на целеви вредител, заредете капана и поставете примамка в специалното отделение. Проверявайте капана ежедневно след като уловите желаният хищни го освободете далеч от вашият имот. При транспортиране на животното до мястото на освобождаване покрийте капана клетка с одеяло или друг вид покривало това ще намали стреса на животното.

Производство: DEXA, Полша

Сподели:
Edno23 Favit Svejo Twitter Facebook Google Buzz Delicious Google Bookmarks Digg