Унищожаване на мишки и плъхове

Унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове сигурно е сред най-неприятните хигиенни дейности, които си представяте. И сигурно с удоволствие и облекчение бихте оставили на друг да се заеме с тази дейност дори на ваша територия.

Фирма “Гарант-пест контрол” ООД предлага професионално, сигурно и безопасно за хората и домашните любимци унищожаване на тези вредни гризачи. Унищожаването на мишки и плъхове може и да не е най-романтичната работа в света, но със сигурност е от висока важност за хората, тъй като е свързано с хигиената, чистотата и здравето им. А всичко това ни мотивира. Така че оставете унищожаването на мишки и унищожаването на плъхове на нас.

За да осигурим ефективно унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове, използваме модерна техника и препарати на водещи европейски компании. Така гарантираме на своите клиенти, че този процес се осъществява бързо и абсолютно сигурно. Поръчвате ни унищожаване на неканените пришълци и много скоро забравяте за тях. Никой не изпитва топли чувства към известните гризачи и със сигурност на никой не му е безразлична борбата с тях. Ако трябва да бъдем честни, това се отнася и за нас. Разликата е, че ние сме….въоръжени.

Фирма “Гарант-пест контрол” ООД разполага с необходимите специалисти и оборудване за бързи, сигурни и безвредни за вас и домашните ви любимци действия за унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове. На ваше разположение фирмата предоставя пълен комплект продукти и услуги за:

• Унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове в заведения за обществено хранене
• Унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове в дома и офиса
• Унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове в производствени предприятия

Освен тези услуги по ликвидиране на неприятните натрапници фирма “Гарант-пест контрол” ООД предлага и разнообразни пособия за борбата срещу тях. Така че ако искате сами да се заемете с унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове, можете да се въоръжите с всякакви средства срещу тези гризачите. Всичко, от което се нуждаете, може да намерите при нас.

• Бета кутия за гризачи
• Капани с незасъхващо лепило
• Живоулавящ капан
• Дератизационна кутия и дератизационен тунел, и други безценни неща при унищожаване на мишки и унищожаване на плъхове

Съзнаваме напълно колко неприятна е за вас тази материя и се стараем да ви облекчим максимално, като поемем пълна отговорност за резултата. Притежаваме пакет от сертификати, доказващи професионализма ни в тази сфера и ви уверяваме, че, ако се свържете с нас, ще попаднете в ръцете на сериозни специалисти. А плъховете и мишките…..не ги чака нищо добро!